Trappor av högsta kvalité

KUNDANPASSADE KVALITÉTSPRODUKTER

Vi anser att trappen är husets hjärta. Och den förtjänar ett genuint hantverk.

Sedan snickeriet såg dagens ljus och den första trappen skickades iväg så har vi fortsatt att tillverka trappor av högsta kvalité.

Nästan dagligen besöker äldre fabrikörer på oss och spanar nyfiket på vårt arbete och utveckling. Ofta får vi dessutom tips, råd och smarta snickarknep. Ovärderlig visdom direkt från en generation fylld av snickarglädje som inte längre existerar. Förutom långt in i de Småländska skogarna då förstås. Det skänker oss en enorm glädje och yrkesstolthet till det vi gör. Något som vi tror avspeglar sig i det vi tillverkar.

Trappkonstruktörer

Vecka efter vecka i många år har vi levererat trappor, möbler och snickeriprodukter till privatpersoner och företag över hela Sverige. Och vi kommer att fortsätta i många år framöver.

Spiral Trappor
Sedan start
Raka Trappor
Sedan start
L-Trappor
Sedan start
U-Trappor
Sedan start

Vi skräddarsyr din trappa

AB Småland Trapp & Träförädling är företaget där personlig service och anpassning efter kundens behov styr tillverkningen. Vår målsättning har hela tiden varit att göra husets kanske viktigaste möbel till den vackraste och skräddarsyr efter era önskemål i äkta hantverk av erfarna snickare med stor hantverksskicklighet, vilket borgar för bästa kvalité.

Med mången års erfarenhet av trapptillverkning har vi tillverkat trappor i de flesta träslag i en mängd olika utföranden och fasetterade ytbehandlingar.

Vår ambition är att du som privatperson, arkitekt eller fastighetsägare alltid ska hitta din nästa och skräddarsydda trappa hos oss. Vi tackar för att du besöker oss och önskar dig lycka till i jakten på din trappa.

BEGÄR EN KOSTNADSFRI OFFERT

Hos oss kan du alltid begära en kostnadsfri offert på trappor, räcken eller platsbyggda hyllor.

Fyll i offertförfrågan så återkommer vi så snart som möjligt.

Hur bra man än är, kan man alltid bli bättre.

Vi gillar nöjda kunder!

Att investera i exempelvis en ny trappa är ofta en av livets största investering och vårt mål är att köparna ska känna sig trygga genom hela processen.

  Är du intresserad av en offert eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

  ADRESS

  Industrigatan 3, 597 53 ÅTVIDABERG

  TELEFON

  0493-500 02

  E-POST

  info@smalandstrapp.se

  Varukorg