Välja trappa

Trappor

Att välja trapp

Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Ingen trapp är den andra lik. Varje hus, lägenhet eller stuga har sina unika drag och förtjänar en trapp som är lika unik. Därför serietillverkar vi inte trappor enligt löpande-band-princip. Vi lyssnar hellre på dig och dina önskemål. Det finns däremot ett visst antal planformer som är standard för trappor. Skisserna nedan avser dock bara förslag på olika trappmodeller. För så länge platsen finns så finns det inga begränsningar för trappens utformning.  

L-Trapp

En trapp som svänger 90°, oftast i neder- eller ovankant. Trappen kan självfallet svänga åt både höger och vänster. L-trappan är en vanlig trappmodell som är platsbesparande. I många fall designas modellen med ett vilplan, vilket ger en klassisk känsla till trappen.

U-Trapp

Precis som namnet antyder så svänger en U-trappa 180°. Antingen med två raka 90°-hörn eller i en svepande och mjuk sväng. U-trappor tillverkas även med vilplan, vilket ger en stor och uttrycksfull trappa.

Spiral Trapp

Spiraltrappor är väldigt vackra och uttrycksfulla. En trappmodell som lämpar sig väl för platsbegränsade utrymmen där man vill komma upp och ner på så gott som samma plats. En massiv spiraltrappa är en enda lång och svepande snickarglädje som har blivit lite av vårt signum.

Rak Trapp

En rak trapp är karaktäristisk för vackra amerikanska trähus med både tinnar och torn. Men den raka trappen gör sig utmärkt även i våra svenska hus. Trappmodellen gör sig bäst när du ska transporteras från ena änden till den andra i huset.

nedre-logo.png
©2018 AB Småland Trapp & Träförädling

Sök