KÖP DITT NYA KÖK FRÅN
SMÅLAND TRAPP

Malmström Kök Logo 2019

Malmström Kök

Malmström Kök är en del av Småland Trapp & Träförädling. Vår speciella enhet i vårt snickeri helt dedikerad till köksinredning. Som ägare till en inredning från Malmström Kök kommer du alltid vara en del av en exklusiv skara.

Välkommen till Malmström Köks värld.

Exempelbild Malmströms Kök
Malmström Inredning
01
Köksinredning

Köksinredning handlar om hur köket ska se ut, men minst lika mycket om hur du skapar bra förvaring, spar pengar och använder alla utrymmen på bästa sätt. 

exempel-kok-003
02
Förvaring

För att skapa smidig förvaring kan du använda utdragbara lådor istället för att gömma undan allt bakom tjocka luckor. Utdragbara lådor ger den perfekta sammanfattningen och är dessutom ett vackert sätt att förvara på.

Malmström Inredning
03
Bänkskivor
Letar du bänkskivor eller diskbänkar till ditt kök? Bänkskivan och diskbänken är en mycket viktig del av ditt kök och arbetar med flera material och utföranden hos Malmström Kök.
Malmström Inredning
04
Köksskåp
Köksluckor, väggskåp, underskåp och överskåp – vi tillverkar alla typer av köksskåp som önskas när det är dags att bygga kök.
KÖKSINREDNING FRÅN MALMSTRÖM KÖK

Det är enkelt att bli förälskad i ett snyggt kök. Men det är funktionerna som kommer ge dig livslång kärlek. Rätt lådor och rätt lådinredning kan hjälpa dig skapa ett funktionellt kök där var sak har sin plats och allt bara flyter på.

Kundanpassade lösningar från Malmström Kök

  Är du intresserad av en offert eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

  ADRESS

  Industrigatan 3, 597 53 ÅTVIDABERG

  TELEFON

  0493-500 02

  E-POST

  info@smalandstrapp.se

  Varukorg