Om oss

fabrikorn.jpg

VÄLKOMMEN IN I VÅRT SNICKERI I vårt möbelsnickeri sitter historien och traditionen i väggarna.

Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Oavsett om du söker en specialtillverkad barnstol som håller i generationer eller ett matbord som är tio meter långt och tillverkat i massiv ek. Varje projekt är individuellt och anpassat efter dina behov och din budget. Kontakta oss redan idag för att tillsammans diskutera, skissa och hitta en lösning på dina behov.

Småland Trapp.

Ta ett steg in i snickeriet och läs mer om vårt skapande. Här tillverkas allt ifrån stora ektrappor och femmeterslånga matbord till små gedigna skärbrädor. Vecka efter vecka i generationer har vi levererat trappor, möbler och snickeriprodukter till privatpersoner och företag över hela Sverige. Och vi kommer att fortsätta i många år framöver.

Idag drivs och ägs Småland Trapp av Kristoffer Malmström. Med sina snart tjugo år på meritlistan som trappkonstruktör är han en av få hantverkare i landet som fortfarande vet hur en trapp konstrueras och byggs från grunden utan automatiserade robotar och 3D-program. Vi tycker att det är en styrka och tradition värd att bevara. Resultatet blir ofta lite bättre om något är gjord för hand, från grunden och med massor av kärlek.

"Trappen är husets hjärta" Citat av Kristoffer Malmström. Trappkonstruktör och ägare av Småland Trapp.

Ägare, fabrikör

Kristoffer

Ekonomi

Krister

Snickare

Niklas

Logistik

Kenneth

"Trappen är husets hjärta"

I vårt möbelsnickeri sitter historien och traditionen i väggarna. Nästan dagligen hälsar en av de äldre fabrikörerna på oss och spanar nyfiket på vårt arbete. Ofta får vi dessutom tips, råd och smarta snickarknep. Ovärderlig visdom direkt från en generation fylld av snickarglädje som inte längre existerar. Förutom långt in i de Småländska skogarna då förstås. Det skänker oss en enorm glädje och yrkesstolthet till det vi gör. Något som vi tror avspeglar sig i det vi tillverkar.

Trappor

Trappen är husets hjärta och förtjänar ett genuint hantverk.

Spiral Trapp78%
Rak Trapp88%
L-Trapp42%
U-Trapp55%

Tradition

Sedan snickeriet såg dagens ljus och den första trappen skickades iväg så har vi fortsatt att tillverka trappor av högsta kvalité.

Kvalitetsprodukter

Vår idé nu som då är att leverera kundanpassade kvalitetsprodukter till rimliga priser.

Kvalitetsmaterial

I vårt snickeri arbetar vi endast med kvalitetsmaterial, mestadels från de svenska skogarna.

0
Kunder sen start
0
Slutförda projekt
0
År sen start
0
Utmärkelser
nedre-logo.png
©2018 AB Småland Trapp & Träförädling

Sök