TRAPPTILLVERKNING

TILLVERKNING EFTER ERA ÖNSKEMÅL

Trapptillverkning med inspiration

Småland Trapp & Träförädling är ett företag som specialiserat sig på måttbeställda och personliga trappor som tillverkas efter dina önskemål.

Steg för steg

Företaget startades i aktuell tappning 2015, men vi som jobbar på Småland Trapp & Träförädling har mången års erfarenhet av att bygga trappor, så vi är säkra på att vi, tillsammans med dig, kan hitta något som passar just dig och ditt projekt!

För oss handlar trapptillverkning om detaljer och kvalitet in i minsta detalj. Denna kunskap är nedärvd genom generationer och hos våra mångåriga medarbetare. Vi sätter en stolthet i vårt hantverk och vår tillverkning av trappor.

Småland Trapp & Träförädling är idag en välrenommerad och ofta efterfrågad tillverkare som levererar trappor till såväl byggföretag, arkitekter och projektörer som till privatpersoner. I vår välutrustade fabrik i Åtvidaberg kombinerar vi hantverksskicklighet och modern teknik och bygger vi olika sorters kvalitetstrappor med omsorg och varsam hand.

Trappor med olika material

Med specialitet inom att ta fram nya snickerier i gammal stil tillverkar vi trappor på traditionellt vis med vagn och steg i trä. I vårt snickeri tillverkar vi även många trappor där vi blandar olika material som metall, glas och trä tillsammans. Tack vare ett samarbete med flera duktiga smidesfirmor samt stenhuggare tas våra konstruktioner fram i flertalet material.

Kvalitet in i minsta detalj

Hos Småland Trapp & Träförädling får du också problemfria och kostnadseffektiva processer samt ett personligt bemötande och engagemang. Vi har kunskapen och erfarenhet för att kunna ge våra kunder raska, korrekta och punktliga leveranser samt vi finns med dig hela vägen från idé till färdigt projekt.

  Är du intresserad av en offert eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

  ADRESS

  Industrigatan 3, 597 53 ÅTVIDABERG

  TELEFON

  0493-500 02

  E-POST

  info@smalandstrapp.se

  Varukorg